Интересно,че моята я взех от Горубляне внос Италия и се оказа на реални както каза и пише продавача 340000-99г.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Превъртане на километраж!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениети врачка ли си че знаеш какво има колегата на предвит
в Италия километрите ги връщат яко
ферариста споделя че в Англия това нешто го няма
за Германия също не съм чул оплакваня
а за 999999 струва ми се нема как да стане за 10 години и колата да е здрава и да не е сменено всичко по нея няколко пъти
и на моята на оригиналните документи от Италия пише 90000 км ама ти ако им вярваш,аз не им
просто не ми се дават пари, за да разбера реалните километри а и не ме интересуват честно казано
колата няма да стане по-нова от това или по-малко чуплива
Иначе,според теб, в Германия не си карат колите, само в Италия, така ли и затова десет годишните немски коли са три пъти по малко км от тези в Италия....е ако смяташ че е така, твоя работаЗнам и за швейцарски баби, немски баби, жени и какви ли не, които никога не са си карали колите и си ги пазят точно за да ги продадат на български търговци.
Колкото за другото темата се казва ПРЕВЪРТАНЕ, а не ВРЪЩАНЕ тия две думи имат различно значение, който може да го тълкува де.Last edited by fred; d.m.y г., 22:27.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Колеги занимавам се и със внос на автомобили, но само от Австрия.Там няма такова нещо като връщане на километраж, Германия - също.За Италия знам, че ги барат още там....то от Италия доскоро ги вкарваха и без докуметнти та километржите ли ще им се опрат.
А за връщането - няма проблем, мисията е възможна.
И между другото, че 90% са с върнати километражи истина е, но все пак.....има винаги изключения и зависи от човекА РАЗБИРА СЕ.Поздрави
П.С. Май се поотнесох...sigpic
Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
.:: My PRECIOUS ::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bubuto Покажи съобщениеКолеги занимавам се и със внос на автомобили, но само от Австрия.Там няма такова нещо като връщане на километраж, Германия - също.За Италия знам, че ги барат още там....то от Италия доскоро ги вкарваха и без докуметнти та километржите ли ще им се опрат.
А за връщането - няма проблем, мисията е възможна.
И между другото, че 90% са с върнати километражи истина е, но все пак.....има винаги изключения и зависи от човекА РАЗБИРА СЕ.Поздрави
П.С. Май се поотнесох...156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНе съм врачка, врач съм . Иначе ходя при доста по големи спецове от ферариста /да ме прощава, че го цитирам и обсъждам, ама ти го вкара тук, не целя да го обиждам/ те ми казват какво е и какво не е, ти ако си спец си отвори сервиз, изгради си реноме и като направиш 10 годишна успешна кариера тогава ми констатирай километрите, но като дойда на диагностика, а не да ми говориш какво си мислиш.Аз говоря за моята кола, не за твоята, нали?
Иначе,според теб, в Германия не си карат колите, само в Италия, така ли и затова десет годишните немски коли са три пъти по малко км от тези в Италия....е ако смяташ че е така, твоя работаЗнам и за швейцарски баби, немски баби, жени и какви ли не, които никога не са си карали колите и си ги пазят точно за да ги продадат на български търговци.
Колкото за другото темата се казва ПРЕВЪРТАНЕ, а не ВРЪЩАНЕ тия две думи имат различно значение, който може да го тълкува де.
значи само ти си с компетентно мнение и тебе ще слушаме за на пред
ние ходиме при скапани майстори ти при най-добрите и те ти казват че всички са еднакви мошенници
еми аз имам няколко познати "автовозаджии" от които съм си изградил мнение за мошенниците в този бранш и от тях знам че в Италия са най-големите джамбази,даже правиталството им ги разкри миналата година за огромните измами с скрап
освен това Италия е на 1 място в Ежропа по навъртени километри и брой коли от глава на населението има си статистики които човек трябва да четеsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от zabolokor Покажи съобщениеlubo_red,теза далавери със скрап да не са правени с такива баракуди като нашите?Те били за скрап пък после решили,че могат да ги продадат на българчетата
след това тези коли се изнасят в България и се продават за употребявани и от тука съшто печелят нашите търговци,защото ги взимат за жълти стотинки там от Италианската мафия.
миналата година скандалат беше голям в Италия заради тази схема която е действала от много ходиниsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от fuji Покажи съобщениеТака и така сме си ги купили колите не мога да разбера и какво като разберем че километрите не са реални или са реални?Да вземем да ги вьрнем.
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениезначи си имаме голям спец в форума
значи само ти си с компетентно мнение и тебе ще слушаме за на пред
ние ходиме при скапани майстори ти при най-добрите и те ти казват че всички са еднакви мошенници
еми аз имам няколко познати "автовозаджии" от които съм си изградил мнение за мошенниците в този бранш и от тях знам че в Италия са най-големите джамбази,даже правиталството им ги разкри миналата година за огромните измами с скрап
освен това Италия е на 1 място в Ежропа по навъртени километри и брой коли от глава на населението има си статистики които човек трябва да чете
Сега да поясна допълнително, щом не схващаш отново, какво казах по-горе, ако трябва кажи да ти го напиша още веднъж-говоря,че посещавам сервизи, а не вися около колата събота и неделя и не чопля вътре, след като съм питал къде се намира двигателя или еди какво си от него,а и не ме и интересува много.Посещавам сервизи /ще ти обява три имена Бобо, Лисан и Ватно Трейд, само там ходя, ако ти си по голям спец, значи никой от освен теб не го знае явно, хаха, пък и покажи отзивите за теб от благодарни клиенти, да разберем че се е пръкнал още един майстор.
Купи си кола от Германия тогава и си гледай кефа, щом така мислиш, може и Голф да си вземеш щото има статистика че са по добри от алфите а Германия не ги карат въобще, само до 5000 за да ги разработят и ведна ги пласират в България, само и само да не ги докопа някой друг/или италианската мафия/, не знаех, че италианците карат повече от германците, я покажи тая статистика, а като ми я намериш, аз ще ти намеря 10 с обратното значение, да си доволен.
Поздрави от менLast edited by fred; d.m.y г., 09:41.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеСега само да вметна на колега от БургаЗ колата е купена преди двегодини и половина от германия от автокъща със сервизни книжки и разните му салтанати и като я закачим на алфадиага излиза че не е на 112к км а на 220к така че си мисля че на всякъде ги връщат.
Винаги е възможно да има и изключения, но съм 100% сигурен, че колата е закупена от някой прекупчвач и най-вероятно ШИПТЪР...То ние ги научихме на тези простотии-за съжаление.Иначе от реален автосалон или частна обява(германец, австриец) и най-важното е колата да има ПИКЕЛ или там немската маркировка за минал технически преглед.Това е абсолютна гаранция, че клата е изправна.
Поздрави и все пак всичко си е на чист КЪСМЕТ...sigpic
Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
.:: My PRECIOUS ::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеТвоята на колко беше като я закачи на диага?
Не казвам че няма реални километражи - на 100 коли мое да има 5-6-7.....на запад трябва да ти я кара колата бабичка само градско за да върти 10-15к на година.....в Германия и Италия се кара на бургия, затва като дойде кочината от там, и се чудим що ражда като я държим 5-10 мин на 6000 оборота.....щото е била пред издъхване......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Bubuto Покажи съобщениеИначе от реален автосалон или частна обява(германец, австриец) и най-важното е колата да има ПИКЕЛ или там немската маркировка за минал технически преглед.Това е абсолютна гаранция, че клата е изправна.
Първоначално публикувано от Bubuto Покажи съобщениеКолеги занимавам се и със внос на автомобили, но само от Австрия.Там няма такова нещо като връщане на километраж, Германия - също.За Италия знам, че ги барат още там...Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 10:12."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
В Германия за пипане на км. закона предвижда от 3-5 години затвор.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеКолега, чудя се дали можеш да четеш или има някаква друга причина,защото комуникацията с теб не върви???? След като превъртян и върнат имат за теб едно и също значени, сега пак нещо не си разбрал.
Сега да поясна допълнително, щом не схващаш отново, какво казах по-горе, ако трябва кажи да ти го напиша още веднъж-говоря,че посещавам сервизи, а не вися около колата събота и неделя и не чопля вътре, след като съм питал къде се намира двигателя или еди какво си от него,а и не ме и интересува много.Посещавам сервизи /ще ти обява три имена Бобо, Лисан и Ватно Трейд, само там ходя, ако ти си по голям спец, значи никой от освен теб не го знае явно, хаха, пък и покажи отзивите за теб от благодарни клиенти, да разберем че се е пръкнал още един майстор.
Купи си кола от Германия тогава и си гледай кефа, щом така мислиш, може и Голф да си вземеш щото има статистика че са по добри от алфите а Германия не ги карат въобще, само до 5000 за да ги разработят и ведна ги пласират в България, само и само да не ги докопа някой друг/или италианската мафия/, не знаех, че италианците карат повече от германците, я покажи тая статистика, а като ми я намериш, аз ще ти намеря 10 с обратното значение, да си доволен.
Поздрави от мен
от изброените от теб сервизи не съм посещавал само този на Лисан
по колата пипам самот там където разбирам
за отделните страни имам впечатление от хора които карат там а не от" майстори"
не можеш да ми кажеш каква кола да карам
за статистики-намери си ги сам ако си грамотен и те интересуват ако нешто не си разбрал да продължаваме на лични че наводнихме темата
поздрави и а знаеш че не се заяждам а си имам лично мнениеsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
Comment